XTİCARET HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER


        Bana atılan maillerde sorulan soruların çok büyük bir kısmı XTİCARET ile ilgili olduğu için bu yazımda XTİCARET'i tüm detaylarıyla anlatacağım.Eğer X ticaret nedir? X ticaret ile nasıl kazanılır? X ticaret ile ne kadar kazanırım? X ticarete nasıl kayıt olurum?X ticarete üyelik neden ücretli? gibi kafanıza takılan sorular varsa bu yazımı sonuna kadar okuyunuz.

             XTicaret türkçe bir pazarlama platformdur.Anlaşılması kolaydır.Ürün sahipleri ürünlerini XTicaret ‘e koyar, ürünleri pazarlamak isteyen satış ortakları ise sattıkları ürünler başına komisyon alır.Kullanımı kolaydır. İlk başlayan satış ortakları için acemiliğini atması için tam fırsattır.Burada  sizi caydıracak olan sitede bir defalığına  mahsus olmak üzere kayıt olan kişiden 20 TL ‘lik bir ücret alır.Bu 20 liralık ücreti ister güvenli bir şekilde kredi kartınızdan istersenizde havale vb. yollar ile yapabilmektesiniz.

             Xticarette başkalarının ürünlerini tanıtarak yada satarak para kazanırsınız.Pek çok ürün sahibi, ürünlerini XTicaret e   ekleyerek kendilerine satış ortağı edinirler. Yani xticaret,  ürün sahipleri ile bu ürünün satışına ortak olmak isteyenleri buluşturan bir pazarlama sitesidir.Ürün sahipleri xticarette ürünlerini satış ortaklarına sattıkları mal başına bir komisyon belirler.Bizler yani satış ortakları da bu ürünlerin tanıtımını, reklamını yaparak satış yaparız ve bu satış sonunda ürün sahiplerinin belirttiği miktarlarda komisyonumuzu ürün başı alırız. Bu komisyon % 70'e kadar çıkabilmektedir.

X TİCARET E NASIL ÜYE OLURUM?

 Siteye BURADAN  giriş yapıyoruz. Sağ üstte bulunan üye ol linkine tıklıyoruz. Aşağıdaki form ile karşılaşıyoruz.



                                                             xticaret kayıt formu


        Formu doğru doldurmanız daha sonra ödemelerinizi almanız için önemli olduğundan formu doğru bilgiler ile doldurunuz.Daha sonra dikkat etmeniz gereken nokta ise şirket yazan yeri boş bırakarak onun yerine ‘’xticaret standart satış ortaklığı’’ üyelik tipini seçiyoruz.Sonra KAYIT OL butonuna tıkladıktan sonra mail adresimize bir doğrulama maili geliyor. Gelen maildeki belirtilen bağlantıyı tıklayarak üyeliğimizi aktifleştirmiş oluyoruz. Sistemi kullanabilmek için 20 tl ödememiz gerektiğini daha öncede söylemiştim.  Ekranda yazan ödeme butonuna tıklayarak ödeme sayfasına gidiyoruz. Ödeme sayfasından  istediğimiz bir ödeme seçeneğini(havale/eft,kredi kartı,paypal) seçip ödemeyi yapıyoruz.Ödemeyi yaptıktan sonra ürünler kısmından istediğiniz bir ürüne satış ortağı olup hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.


 X TİCARET NEDEN ÜCRETLİ?

      XTicaret.com standart satış ortaklığı üyelik ücreti 20 TL'dir. Bu bedel sadece üye olurken alınır ve bir defalığına mahsustur.
      Satış ortaklığı işini ciddi şekilde yapan satış ortakları ve ürün sahiplerini belirleyebilmek için ücretli yapılmıştır. XTicaret çok sayıda aktif olmayan satış ortağı değil az ama etkili ve bilinçli bir satış ortağı grubu oluşturmak hedeflemektedir


Xticaret Nasıl Çalışır?


      Xticaret’e üye olduktan sonra sol menüde bulunun kategorilerden ürünleri görebilirsiniz. Buradan ürünleri inceleyip, sitesine gidebilirsiniz.Ayrıca ürünlerin komisyon miktarını ve ne kadar sattığını görmeniz mümkün.Size uygun olan ürünlere satış ortağı olabilirsiniz.(Sonra ki yazılarımda satış ortağı olacağınız ürünleri seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağım).Ayrıca dilediğiniz zaman satış ortağı olamaktan da vazgeçebilirsiniz.Ürüne satış ortağı olduğunuzda size bir link verilir.Bu link size özeldir ve siz bu link ile tanıtımınızı yaparsınız..Bu link ziyaretçilerini ürünün anasayfasına götürür.Eğer ürün sizin linkinize tıklanıp alınırsa siz bu satıştan komisyon alırsınız. Ayrıca sizin linkiniz  üzerinden tıklayarak giden bir kullanıcı o ürünü o gün satın almasa dahi, 6 ay sonra satın alsa bile yinede komisyon sizin hesabınıza geçer.


Nasıl Kazanırım?


             X ticarete amaç insanlara sizin linkiniz üzerinden ürün satmaktır.Önceleri zor gelebilir ama rayına oturunca siz gece uyurken bile insanlar sizin linkinize tıklayarak ürün alabilir.Ne kadar kazanacağınız sizin performansınıza bağlı.İlk zamanlarda pek satış yapamayabilirsiniz.Bu normaldir ve süreç işidir.
           Ürünlerinizin reklamını yapmanın çok yolu vardır bu konuya girmeden önce şunu belirtmekte yarar görüyorum lütfen güvenmediğiniz ürünün satış ortağı olmayın Önce ürününüzü tanıyın güvenin ki inandırıcılığınız artsın neticede karşınızdakine güven verin .Böyle olunca işler çok daha kolay işler. İlerki yazılarımda sizlere XTİCARET linklerinizin tıklanma oranını nasıl arttıracağnızla ilgili  daha geniş içerikliyazılar yayınlayacağım  şimdi yeri gelmişken kısaca bahsedeyim.Linklerinizin tıklanması  için  web siteniz olması şart değil.(Ben olmasını tavsiye ederim)

          Ürününüzün reklamını yapmak için bir çok yöntem vardır.Mesela Facebookta veya twitterde çok sayıda arkadaşınız varsa, tek bir tıklama ile yüzlerce kişiye ürünlerle ilgili bir kaç cümle yazarak ortak olduğunuz ürünün reklamını yapabilir ve altına “Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınz” yazarak referans linkinizide ekleyip kullanıcıları satış ortağı linkiniz üzerinden resmi siteye gönderebilirsiniz.Diğer bir yöntemde forumlarda tanıtım yapmak. Ürün ile ilgili konuyu google’da aratıp, karşınıza gelen ilk forumlara üye olarak buralarda reklam yapabilirsiniz ancak bir çok forum sitesinde link paylaşımı yasak olduğu için direk olarak link paylaşmanıza izin verilmeyebilir. Ve e-mail yöntemi. Bir tanıtım yazısı hazırlayıp (ürün sahipleri hazır olarak veriyor) E-mail grubunuzdaki tüm arkadaşlarınıza göndererek, onlarında forward etmesini isteyip bu şekilde bir reklam yapabilirsiniz.Bence en sağlam yol ücretli yada ücretsiz bir site oluşturup ğürünleri tanıtmaktır.Hem internetten sitenizden satış ortaklığı dışında bir takım yollardan da para kazanmanız mümkn olacaktır.Yani bir taşla iki kuş.


X ticaret ile  Para Kazanmaya Şimdi Başlayın


         Arkadaşlar her zaman söylüyorum atılan ilk adım hiç bir iş yapmamaktan çok daha iyidir.Siz eğer şuanda bu yazıyı okuyorsanız XTİCARET ve satış ortaklığı ile ilgili bir çok  bilgiyi öğrendiniz demektir.Satış ortaklığı (affiliate marketing) sistemi, dünyada internetten para kazanmanın en başarılı yolu olarak bilinmektedir. Tüm dünyada önemi gittikçe artmaktadır.Her gün insanlar bu sistemle para kazanacağını fak edip bir yerlerden işe başlamaktadır.Bu sistem,  hem satıcılar hem satış ortakları için artık internet pazarlama ve e-ticaret’in vazgeçilmez bir unsuru olmuş durumdadır.Ben etrafımda ki çok insana satış ortaklığını anlatıp üye olmalarına vesile oldum. İnanın şu an hepsi kazanıyor sizde kazanabilirsiniz. Hiç bir şey yapmamayı bırakın ve hemen XTicarete Üye olun.

XTicaret Üyelik

       HEMEN KAZANMAK İSTİYORSANIZ;  Goomass internetten kazanma kitini almanız size %100 yarar sağlar her adımı hızlı atar ve her ayrıntıyi detaylarıyla öğrenirsiniz. Tüm arkadaşlarım aldı hepsi de bana teşekkür ediyor.Alın ve hemen kazanın.Verdiğiniz paranın kat kat fazlasını size her ay kazandıraağını unutmayın   

goomass

GooMass Kazanç setini almak için tıklayınınız

GooMass incele



Bu yazılarımız da ilginizi çekecektir.

XTicaret mi yoksa Clickbank mı?

GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti

BEN NASIL KAZANDIM


X TİCARET NEDİR?

Affiliate Marketing Nedir ?

 Affiliate Marketing ?

16 yorum :

  1. verdiginiz bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. http://xticaretsepeti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. http://xticaretsepeti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. http://www.xticaret.com/xticaret/?2065_87520

    YanıtlaSil
  6. http://www.xticaret.com/xticaret/?2065_87520

    YanıtlaSil
  7. https://guvenliparakazanmaninyolu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. https://guvenliparakazanmaninyolu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Azərbaycandan katılmak olur mu?

    YanıtlaSil
  12. UYE OLDUM AMA YARDIMA IHTIYACIM VAR :((

    YanıtlaSil
  13. Dostlar öğrenciler evhanımları ve ek gelir isteyen kardeşlerim bugün sizlere master kazanç seti ile para kazanma hakkında bilgiler vericem ek gelir elde etmek istiyorsanız günde 1 saat 1 buçuk saat ilgilenerek çok yüksek meblalarda para kazanabilirsiniz hemde çok ucuz bir fiyata 79 tl bu set hayatınızı değiştirecek bende inanmıyordum araştırdım satıcıyla konuştum ve aldım şimdi iyi kazanıyorum kazanç kanıtlarıyla ve kullanıcı yorumlarını yazının devamı ve daha açık bilgiler için aşağıdaki siteyi kopyalayıp tarayıcınıza yaoıstırın ve girin daha açıklayıcı bilgiler sizi bekliyor

    http://www.xticaret.com/xticaret/?2011_105909_=&ref=123245456

    bu siteden devam edebilrsiniz bir bakın derim hayatınız değişsin

    YanıtlaSil
  14. ttp://hgsbakiyeyuke.blogspot.com.tr/ hgs yükleme

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı