"Anket doldurarak para kazanabilir miyim?"




          Bir önceki yazımda internetten nasıl para kazanacağımıza dair genel bir yazı yazmıştım. Şimdi bu yöntemleri tek tek detaylarıyla anlatmaya başlayalım.İlk olarak " Anket doldurarak para kazanabilir miyim?" sorusuna cevap verelim.     

               Eğer size birisi anket doldurarak zengin olabilirsiniz diyorsa yalan söylüyordur.Hiç kimse anket  doldurarak zengin olamaz.Ayrıca anket doldurarak asla para kazanamazsınız diyen biride size yalan söylüyordur.Anket doldurarak para kazanılabilir. Ancak çok büyük miktarlar beklemeyin. İyi bir anketör cep harçlığını çıkarabilir buda bir öğrenci yada ev hanımı içi küçümsenmeyecek kadar önemlidir.       Anket ile para kazanarak para kazanan insanlar git gide artmaktadır. 2012 yılı içerisinde Türkiye’den tam 57.500 kişi 2.540.000$ ödeme almış. Buda anket doldurmanın hiç bir şey yapmamaktan daha iyi bir iş olduğunu gösteriyor.

.                                                                  evden kazan
  

         Eskiden caddelerde anket yapan kişiler görürdük.Bu kişiler artık sayıca azaldı çünkü artık tek tek anket doldurtmaktansa internetten aynı anda binlerce hatta daha fazla insana ulaşmak mümkün. Yani internette hem zamandan kazanılır hem maliyet azalır hem de daha fazla insana ulaşılabilir. bu yüzden de internet üzerinden anket dolduranlara anket başına ücret ödenir.                     


            Peki nerden başlamalıyım diye düşünmeye başladınız şimdi bu soruya cevap arayalım. yapmız gereken güvenebileceğiniz, ödemesini  zamanında yapan anket firmalarına kayıt olmak. Ayrıca bazı anket firmaları sadece para vermekle kalmıyor test için üretilen ürünleri anket dolduran kişilere gönderiyor.          Anket doldurarak ile Para Kazanmak zor değildir Bu iş herhangi bir tecrübe gerektirmez. Yapacağınız iş son derece basittir. Anket firmlarına üye olacak ve mail adresinize gönderilen “yeni anket var” linklerine tıklayarak, şıklardan size göre olanı işaretleyeceksiniz. Doldurduğunuz her anket başına belirli bir miktarda para kazanırsınız. Anket başına 5$ ın altında ödeme yapılmıyor anket başına 5$ ile 75$ arasında para kazanırsınız            
              O halde yapacak ilk iş hemen güvenli sitelere kayıt yaptırmak.Peki nereden bulacağız bu siteleri? cevabı  Anket Listesi kitabında bulabilirsiniz. Bu kitap size hem size Anket doldurarak para kazanmada rehberlik edecektir hem de güvenilir Anket Listesi ni verecektir. Bana sorarsanız hiç bir şey yapmamaktan iyidir. Alın okuyun ve kazanmaya başlayın.

detaylı bilgi için tıklayınızz....

Anket Rehberi bu konuda yardımcı kaynaktır...

1 yorum :

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı