MAİL OKUYARAK PARA KAZANIN


       Bu yazımda mail okuyarak para kazanma yöntemini ele alıyorum.
       Arkadaşlar para kazanmak için internet üzerinden yapılan diğer bir yöntem reklam maillerini okumaktır.Gerçekçi olmak gerekirse internetten kazanmak için daha etkili yöntemler var ama bu yöntemi atlamak olmaz.Daha önceki yazılarımda anket doldurarak para kazanma konusunu işlemiştik okumanızı tavsiye ederim.
       Gelen reklam maillerini okuyarak para kazanmakta bir kazanç şeklidir. Her gün  bilgisayarın başına geçerek gelen reklam içerikli mailleri okuyarak para kazanabilmeniz mümkündür. Ödemelerinizi 25 dolar olduğunda alabilirsiniz. Oturduğunuz yerden bu parayı kazanmak oldukça kolaydır.  Oturduğunuz yerde ve günde 10-15 dakikanızı ayırarak kazanmanız mümkündür.Kazancınız size bağlıdır. Günlük ne kadar çok mail okursanız o kadar  çok para kazanabilirsiniz. Kazanmada günlük bir limit yoktur okuyabildiğiniz kadar okuyabilirsiniz. Sizlere bir kısıtlama getirilmiyor.



               Mail okuyarak kazan sistemi çok kolay bir şekilde çalışmaktadır. Firmalar ürünlerini tanıtmak için siz kullanıcılara bu ürünlerin içeriklerini mail olarak atacaklardır. Sizlerde bu mailleri okuyarak para kazanacaksınız. Sistem bu kadar kolay bir şekilde işlemektedir. Günlük kazançlarınızı biriktirerek Paypal, Alertpay gibi sistemlere aktarabilirsiniz. Ayrıca bu sistemlere aktarmak istemiyorsanız çek karşılığı ödemelerinizi alabilirsiniz. Çek karşılığı aldığınız ödemelerde küçük bir komisyon ücreti bankalara verebilirsiniz. Bu iş gayet basit ve iyi para kazandıran bir iştir. Günlük harçlığını çıkarmak isteyen gençler, üniversite öğrencileri, ev hanımları gibi birçok kişi bu işi oturduğu yerden yaparak kazanabilir. İş zor bir iş değildir. İhtiyaç olan şey, internet bağlantısı ve mail adresidir. Bu ikisinin olması yeterlidir. Çünkü mail adresine gelen mailleri okuyarak kazanacaksınız. Para kazanmak aslında zor iş değil. Bu işle günlük harçlığınızı çıkarabilisiniz.
Mail oku kazan


             Öncelikle bu işe başlamak için bir mail adresini edinin. Edinilen mail adresinin sadece bu işte kullanılması sizin için iyi olacak ve karışıklığı önleyecektir. Mail adresiniz ücretsiz bir adres olabilir. Gmail, Mynet, Hotmail gibi mail uzantılarından yararlanabilirsiniz. Bu mail adreslerinden birini kullanarak maillerin bu adrese gelmesini sağlayabilirsiniz. Her gün size gönderilen mailleri okuyun. Ödenecek fiyat dakikaya göre belirlenmektedir. 1 ile 5 dakika arası dakikaya göre ödeme gerçekleşmektedir.

     Yazımın başında da belirttiğim gibi bana çok sıcak gelen bir yöntem değil ancak denemek isteyenler buyursun denesin hatta tecrübelerini bizimle paylaşsın


BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM....

12 yorum :

  1. pek inanmazdım ama arkadasmın tavsiyesiyle en azından haclıgımı cıkartıyorum aylık 50 75 dolar arası kazanıyorum tavsiye ederim http://www.AWSurveys.com?R=1268300

    YanıtlaSil
  2. pek inanmazdım ama arkadasmın tavsiyesiyle en azından haclıgımı cıkartıyorum aylık 50 75 dolar arası kazanıyorum tavsiye ederim http://www.AWSurveys.com?R=1268300

    YanıtlaSil
  3. İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili Ortak Sağlık Güvenlik Birimi OSGB Hizmetleri için http://www.kadro-osgb.com/

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.ermail.es/link/TXNNJCJCYTaYl22CValXCaJeAmmYmaae

      Sil
    2. hemen üye ol 10 euro kazan

      Sil
    3. hemen üye ol 10 euro kazan

      Sil
    4. http://www.ermail.es/link/TXNNJCJCYTaYl22CValXCaJeAmmYmaae

      Sil
  5. 50 Dolara Token Satın al, aldığın her token başına 600 günde 300 Dolar kazanç sağla, Ekip yapmak isterseniz 1 ve 2 ekip arkadaşlarınızdan %12 şer Dolar kazanç sağla, Her ay farklı bonuslar ile hedef 1000 Tokene ulaşıp ayda 7,500 Dolar'lık bir kazanca sahip olabilirsiniz.İş Detayları için Özelden Yazabilirsiniz.
    Ekibimize katılmak isterseniz linkten bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

    https://getmyads.com/r/261417

    VİDEOYU İZLEYİNİZ: https://www.youtube.com/watch?v=0P_eDnUaGl8

    https://www.facebook.com/getmyadsgmaturkey/


    YanıtlaSil
  6. Ayda 100 dolar kazanmak ister misiniz?
    Sizi Ermail sitesini tavsiye ediyorum.Referans linki ile kayıt olduğunuzda 11

    dolar veriyor.Yapmanız gereken sadece reklamları okumak ve anket doldurmak

    reklamlardan 1 dolar anketlerde 10 dolara kadar kazanabilirsiniz.Bu zamana kadar

    kullandığım en iyi site bence bu.Bnask
    Kayıt olmak için linke tıklayın :
    http://www.ermail.com/link/VmlYae7j2NaYjlcJXCjCNCeYcYjAaVjX

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı