BLOG YAZMAK



          Merhaba dostlar bu gün sizlere başka bir kazanma yöntemi olan blog yazarlığından bahsedeceğim. Blog yazmakta bunlardan bir tanesidir. İnternet üzerinde bunun gibi birçok para kazanma yöntemleri vardır.Daha önce anket doldurma ve mail okuyarak kazanma yöntemlerini anlattım okumanızı tavsiye  ederim.Şimdi blog yazarlığı hakkında bilgi vermeye başlayalım.
       Blog yazmak zor değildir. Hele bir de yazma yeteneğiniz varsa.Hem zevklidir hem de takipcisi fazla olan bir bloğa sahipseniz kazandırıcıdır.Ancak gerçekten  bu işten gelir elde etmek istiyorsanız, üzerinde durmalısınız fazlaca emek vermelisiniz. Belirli konularda bloglar yazarak, makale üzerinden, yaptığınız iş kadar para kazanabilirsiniz. Eğer bu işi düzenli bir şekilde yapmak istiyorsanız yüksek kazançlara da ulaşmanız oldukça mümkündür.


BLOG


      Blog yazarak kendi bildiklerinizi,düşüncelerinizi,hatıralarınızı. başkalarıyla paylaşma imkânı bulacaksınız.Eğer içinizde yazar olmak yada gazeteci olmak isteği kaldıysa bunu blog yazarı olarak telafi etmeniz mümkün.Hemde bu yolla gelir elde ederek.Alın size kazançlı bir hobi! Birçok insan sizin yazdıklarınızı dikkate alarak hareket edebilir. Çok hoş bir duygu değil mi?Bu şekilde çevreniz genişleyecek. Hatta bu sayede çok güzel iş imkânlarıyla da karşılaşacaksınız. Yazılarınız kaliteli olduğu sürece okuyucu kitleniz artacak, para kazanmaya devam edeceksiniz.

   Blog yazarı olmak internet üzerinden para kazanmak için en basit ve en zevkli olanıdır. Başlangıçta zor olan takipcinizi arttırmak ve arama motorlarında üst sıralara çıkmaktır.Buda sabır isteyen bir süreçtir.Ama iş rayına oturunca bundan zevkli bir iş olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.Tabi Ziyaretci sayısını arttırmanın arama motorlarında bilhassa google da üst sıralara çıkmanın püf noktaları vardır.Bunları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.

    sizde Yazitör olabilirsiniz...inceleyin

5 yorum :

  1. http://bursamtadilat.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yaptığınız yorum mu? bu kadar uyanık olmayalım lütfen.

      Sil
  2. hocam makaleniz kısa ama öz olmuş. bende blog yazarak para kazanma çabasındayım fakat makalenin sonuna doğru ifade ettiğiniz sıkıntıyı bende yaşıyorum. hit ve devamlılık en büyük sıkıntı , blogumu yaklaşık 2 hafta önce açtım ve önerilerinizi bekliyorum. blogum hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    http://www.pararehberi.net/

    YanıtlaSil
  3. Sohbet Siteleri
    chat odasi
    Sohbet mersin


    u güzel Emeklerinizden dolayı Başta güzel bi tşkler ederim Siteniz Paylaşım Gooogle ve facebook gibi Sitelerde Tavsiyelerde bulacaz tşkler kolay gelsin Hocam Bence o adamı dert Olarak eklecektin :)))

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı