BLOGUMDAN NASIL KAZANIRIM?


       Blogumdan nasıl para kazanabilirim  sorusuna cevap arıyorsanız bu makale tam size göre.Bu yazıda blog yazararının para kazanması için bilinmesi gereken önemli noktaları anlatacağım.  

GOOGLE ADSENSE
        Blog yoluyla para kazanmak için en etkili yöntemlerden biri Google adsensedir.Google adsense googlenin en önemli hizmetlerindendir.Bloğunuzda reklam yayınlarsınız hitinizine ve tıklanma oranınıza göre googledan paranızı alırsınız.Bu yolla para kazanmak oldukça koladır. Zor olan ise google adsenseye kabul edilmenizdir.Google adsenseye başvurursunuz başvurunuz kabul edilirse bloğunuzun içeriği ile ilgili reklam kodlarınızı bloğunuzu yerleştirirsiniz.Bloğunuza gelenler o reklamlara tıkladıkça siz para kazanırsınız. Kulağa hoş geliyor değil mi?Siz uyurken dahi insanlar sizin reklamlarınıza tıklıyordur.Her yöntemdeoldyğu gibi bu yöntemde de sitenizin trafiği iyi olmalıdır ve googleda ilk sıralarda olmalısınız. Tıklanma başına alınan ücret azdır ancak kullanımı kolay ve güvenilir olması nedeniyle çok tercih edilir.Önemli olann iyi bir blog oluşturup ziyaretçi çekmektir.Bloğum Google adsenseye nasıl kabul edilir başlıklı ayrıca bir makale yazacağımı belirtmek isterim.
Konu il ilgili aşağıdaki ürünleri  incelemenizi öneriyoruz.
Adsense Canavarı

Google Adsense Rehberi


SPONSOR REKLAM
      Adından anlaşılacağı gibi bu yöntemde de bloğunuzda reklem yayınyayıp para kazanacaksınız.Google adsense de tıklanma başına para alacağınızı belirtmiştim.Bu reklamlarda tıklanma sayısı önemli  değildir. Eğer hiti yüksek bir bloğunuz varsa bloğunuza ücret karşılığı reklam koyarsınız.Sokaklarda ki reklem panolarını kiralamak gibi.Bir ay boyunca reklam sitenizde kalır siz de ücretinizi alırsınız.

SATIŞ ORTAKLIĞI (AFFİLİATE MARKETİNG)

       Yalan yok benim en sevdiğim en çok tavsiye ettiğim , kazandığım hatta kazandırdığım yöntem satış ortaklığıdır.Satış ortaklığı günlük hayattaki komisyonculuğa benzer. Affiliate Marketing’in Türkçesi “satış ortaklığı”dır. Affiliate Marketing günümüz pazarlamasının internete ki şeklidir.

   Ü
rün sahipleri , ürünlerine pazarlayan pazarlamacılara ( Affiliatelere ) aksiyon başı ücret öder. Bu aksiyon bazen bir ürün satmak bazen basit bir form doldurmaktır. Affiliate’ler ürünün hedef kitlesini belirledikten sonra tercih ettiği pazarlama yöntemlerini kullanır ve müşteriye ulaşır.
Affiliate de;

  1. İşlerin %99′u internet üzerinden gerçekleşir
  2. Diğer pazarlama yöntemlerine göre Sıfır Risk ile çalışılır.
  3. Müşteriye ulaşmak oldukça kolay ve ucuzdur ( çoğu zaman ücretsiz)
        Bir veya birden çok ürüne satış ortağı olup bu ürünün tanıtımını bloğunuzda yaparsınız sizin linkleriniden yapılan her satışta %60 lara kadar komisyon alabilirsiniz.

Bloğumda satış ortaklığı ile   ilgili bir çok  yazı bulunmaktadır göz atmanızı öneririm.



SİTE TANITIMI

        Eğer iyi hit alan, arama motorlarında ilk sayfalarda olan bir bloğunuz varsa  ücret karşılığı yeni olan sitelerin tanıtımını yaparak belli miktarlar kazanabilirsiniz.


    Arkadaşlar her yöntemin başarılı olmasına giden yol  bloğunuzun özgün içerikleri olması, arama motorlarında üst sayfalara çıkıması ve neticede ziyaretci sayınızın fazla olmasından geçer. 


BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM




4 yorum :

  1. merhaba benimde bir bloğum var. sizden bloğumdan nasıl kazanabilirim yazınızı okudum çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde inşallah para kazanmaya başlarım. Siteniz harika... Benimde bloğuma ziyaretlerinizi beklerim sitem bu arada www.1fikrimvar.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumunuz için teşekkürler.BOL KAZANÇLAR DİLERİM

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı