Anket Doldur Para Kazan Hakkında Herşey!!!

      

     AŞAĞIDAKİ YAZIYI SABIRLA OKUDUĞUNUZ ZAMAN ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMA KONUSUNDA HER TÜRLÜ BİLGİYE SAHİP OLACAKSINIZ.


          İnternetten üzerinden para kazanmakta çığır açan anket ile para kazanma sistemleri son derece  hızla büyümeye devam ediyor. 2012 yılı içerisinde Türkiye’den tam 57.500 kişi 2.540.000$ ödeme aldı. Peki siz ne yaptınız? Ben her yazımda ifade ettiğim şeyi yinelemek istiyorum bir adım atmak hiç bir şey yapmamaktan kat kat daha iyidir.Kendinize en uygun yöntemi seçin ve bir adım atarak başlayın.Başladığınız yöntemi kararlılıkla uyguladığınız taktirde bir süre sonra para kazanmanız kendiliğinden gerçekleşecektir.Bana gelen mailler ve bloğumdaki sayfa istatistikleri sonucu anladığım kadarıyla internetten para kazanmaya yeni başlayacak olan arkadaşlar genelde anket doldurmayla ilk adımı atıyor(bende böyle başladım BEN NASIL KAZANDIM adlı yazımı okuyabilirsiniz)

         Defalarca söyledim yine söylüyorum anket doldurarak zengin olursunuz diyen yalan söylüyordur  ama aksini yani anket ile asla kazanamazsınız diyen de yalan söylüyordur.Anket zengin etmez ama kazandırır.Sonuçta yazımın başında belirttiğim yere geldim hiç birşey yapmamaktansa bir adım atıp başlamak daha iyi değil midir?

               Evet şimdi artık detaylara inebiliriz.


            Anketörlük kavramını bilirsiniz belki de aranızda bunu bir süre yapan vardır yapmadıysanız bile yolda yürürken birileri sizden anket doldurmanızı kesin rica etmiştir.İşte internet üzerinden anket doldurmakta bu işin online şeklidir.Sokaklara çıkmadan oturarak mail adresinize gelen anketleri doldurarak para kazanabilirsiniz.

FİRMALAR NEDEN İNTERNETİ SEÇİYOR?

           Soruya cevap vermek çok zor değil mantık ortada sizce aynı anda sokaktaki insana ulaşmak mı kolaydır internet başındaki insana mı? Kim sokakta 15- 20 dk verip ayak üstü anket doldurmak ister ki? Kendinizi düşünün sizi cadde de durdurup soru soran birine bu fırsatı kolay kolay vermezsiniz değil mi? İnternette aynı anda çok sayıda insana ulaşmak mümkündür, firmalar sonuçlara anında ulaşır dolayısıyla internet zamandan tasarruftur.Bunların dışında internetten anket doldurtmanın firmalara maliyeti düşüktür. Çünkü anketörlere verilen paralarla internette anket dolduran kişilere verilen para arasında çok fark vardır. Bu anket firmalarının işine yaramaktadır. Yarı yarıya neredeyse fark etmektedir.Tüm bu nedenleden dolayı firmalar işlerini sokakta değil internet üzerinden yapmaktadır. Böylelikle firmalar hem birçok kişiye evden para kazandırmakta hem de kendileri için hızlı bir iş yapmış olmaktadırlar.

      KİMLER ANKET DOLDURARAK PARA KAZANABİLİR?

     Hiç bir şart yoktur.Herkes istediği zaman istediği yerde anketini doldurabilir.Ev hanımı ,öğrenci, emekli, kadın, erkek hiç farketmez.Okuma yazma biliyosanız . İnternet bağlantınız ve mail adresiniz varsa bu iş ile güze paralar kazanabilirsiniz.Hele bir de akıllı telefonunuz varsa her müsait olduğunuz her yerde doldurdunuz demektir.Anket doldurarak para kazanma işini her kesimden her insan yapabilir. Şartsız, koşulsuz bu işleme hemen başlayabilirsiniz.

NE YAPMAM GEREK?
      Anket doldurarak para kazanabilrsiniz ancak işin ilk başta sıkıcı yanı anket sitelerine tek tek üye olmaktır.Yani onlar sizi bulmayacak siz onları bulacaksınız.Kayıt olup bir mail adresi vereceksiniz.Firmalar mail adresinize anketleri yollayacak benim tavsiyem anket doldurmak için kendinize yeni bir mail adresi açın kişisel adresinizi kullanmayın ki işiniz hızlansın o adrese sadece anketler gelsin sizde müsait oldğunuz her vakit mail sitenizi kontrol edip gelen anketleri doldurun.Daha önce de belirttim akıllı telefonunuz varsa yatarak bile kazanırsınız.



NE KADAR KAZANIRIM?
     Ne kadar kazanacağınız anket firmasına göre değişir.Anket başına 5$ kazanılacağı gibi 40$ da kazanılabilirsiniz.Aslında nekadar kazanacağınız size bağlıdır.Ne kadar anket firmasına kayıt olursanız o kadar çok anket doldurur ve daha çok kazanabilirsiniz.Bir tavsiye de burada yapmak istiyorum birçok firmaya kayıt olup az kazanmak yerine kaliteleri birkaç siteye kayıt olarak aynı ücreti kazanmak daha mantıklı değil mi?.Peki bu nasıl olacak derseniz tavsiye edeceğim kaynaklara göz atmanız yeterli.Bu kaynaklarda anket başına güzel kazançlar veren firmaları bulmanız mümkün olacaktır.Bu firmalara üye olunca önereceğim kaynaklara verdiğiniz para 1 gün içinde size geri gelecektir.

         GÜNLÜK KAÇ ANKET DOLDUABİLİRİM?
       
        En kötü ihtimali hesaplayalım; Diyelimki günlük 3 anket dolduruyorsunuz ve size ortalama anket başı 5 $ veriyorlar.Günlük 15 $ aylık 450 $.Türkiye standartlarında iyi para bu arada anket başı 30$ veren firmaların olduğunu unutmayın. Hele bir de doldurduğunuz anket miktarı artarsa siz düşünün parayı.Yani ne kadar anket o kadar para.

Anket Şirketlerini Nasıl Bulacağız?

          Can alıcı nokta bu sorunun cevabıdır eğer anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız sıkıntı bu noktada başlıyor.Yazımda ne kadar çok anket doldurusanız o kadar çok para kazancağınızı belirtmiştim.Demek ki ne kadar çok anket firmasına kayıt olursanız o kadar fazla anket alır ve o kadar çok kazanırsınız.Peki  firmaları nasıl bulacağız,nereden nasıl kayıt olacağız gibi bir çok sorun vardır.Burada çok önemli noktalar var,eğer öyle birkaç tane siteye kaydolayım aylık 1000-2000 dolar kazanayım gibi bir hayaliniz varsa hemen unutun.En az 20-30 tane anket şirketine kayıt olmalısınızki güzel bir para kazanın bu işten.Dikat etmeniz gereken noktalar şunlardır: 
  1. Ülkemizde her alanda olduğu gibi anket doldurma işinde de çokça dolandırıcı vardır.Bunlar ya paranızı ödemez yada bir anda hesabınız kapatır paralarınızı alamazsınız.Bu dolandırıcıları ayırt etmeniz gerekecek.
  2. Bazı anket şirketleri sadece belirli ülkelerden üye kabul eder ve belirli ülkelere ödeme yapar.Yani tüm dünyaya ödeme yapan anket şirketleri bulmanız gerekiyor.

DOLANDIRICI OLMAYAN VE TÜRKİYE'DEN ÜYE KABUL EDEN FİRMALARI NASIL BULACAĞIZ?

UZUN SÜREÇ: Tek tek  internetten İngilizce olarak anket firmalarını bulacaksınız ve bunların  dolandırıcı olup olmadığını araştıracaksınızlazım.Sonrada bizzat denemeniz gerekiyor.Bu çok fazla emek isteyen ve vakit kaybına yol açan bir durumdur.Başarısız olma ihtimaliniz yüksektir

KISA SÜREÇ:Anket doldurarak para kazanma tecrübesi olan herkesin önerdiği yoldur.Bu işn kaynakları vardır.Küçük mikter para ödersiniz ama ödediğiniz parayı bir günde çıkarırsınız .Hepimizin tavsiye ettiği güvenilir ve kazanma garantili kaynaklar vardır.Tavsiye ettiklarimden birini aşağıda inceleyelim.
       Anket Listesi çıktığı andan itibaren adeta hücüma uğrayan,satış rekorları kırmış müthiş bir üründür. Sizlerin uzun süreçte yapmanız gereken her şey 7,5 ay gibi bir sürede   yapılmıştır ve kaynak olarak size sunulmuştur.Dolandırıcı olmayan hem de Türkiye’ye ödeme yapan anket şirketlerini tek tek araştırıp tam 300 adet anket şirketinden oluşan bu müthiş rehberi e-kitap olarak bizlere sunmuşlardır.
 Anket Listesi Eğitim Paketi sayesinde bu işi yapabilmeniz için gereken her şeyi öğreneceksiniz. Üstelik eğitimlerin tamamı resimli ve örnekli bir şekilde anlatılmaktadır

Bu eğitim seti ile beraber hediyelerde sizlerin olacak

Hediye 1

200 Tane Anket Firmasının Site Adresleri

Hediye 2

Kitabın Gelecekteki Tüm Güncellemelerine Ücretsiz Sahip Olma Hakkı.

Hediye 3

Piyasa Değeri 27TL Olan İlk ve Tek Türkçe FarmVille Kitabı "FarmVille Sırları E-Kitabı" Herkese Ücretsiz.

Hediye 4

İnternetten Para Kazanma Başlangıç E-Kitabı

    Karar sizin olacak tek tek siteleri bulup deneme yanılma ile güvenilir mi anlayıp ayrıca türkiye ye ödeme yapıyor mu öğrenip bu işe aylarınızı verecek sabrınız bilginiz ve zamanınız varsa buyrun başlayın.Yada tüm bu söylediklerim hazır olarak önünüze gelsin para kazanmaya başlayın! 

Anket Listesi almak  incelemek için tıklayın


tavsiye ettiğim diğer kaynaklar:



 Anket Param... tıklayın....


Anket Doldur Para Kazan...tıklayın...


Anket Rehberi 2013 tıklayın.




Bir sonraki yazımda bu kaynakları tek tek ele alacağım takip ediniz.



 




12 yorum :

  1. Anket doldurarak para kazanmak mümkün. Öncelikle önyargısız ve sabırlı olmanız gerekiyor.
    Bunlar yok ise zaten siteyi hiç incelemenize gerek yok.
    http://goo.gl/SfzQfH

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hatta telefonda Paidviewpoint ile para kazanın (http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8). 0.03centi 1 gün seni min.pe 1 $ kayıt her anket verir, ancak hangi konularda Traitscorul 9000 puana ulaştı kez 1 $ chestionar.Plata kazanır ki bir web sitesi PayPal üzerinden 15 $ olduğunu, bu yüzden PayPal hesabınızı yapın. Bu azim hakkında herşey. Kendinizi burada Insrie: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

    YanıtlaSil
  4. "KISA SÜRELİ BOL KAZANÇLI BİR SİTEDİR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM" Arkadaşlar çok güzel kazanacağınız bir sitedir. 30 saniyede üyelik. İlk üyelikte 4$ bonus ve her referansa 0.5$ hesabınıza ekleniyor. para çekme limiti 40$ olup PayPal ile paranızı anında çekebiliyorsunuz. LİNK'TEN GİREREK ÜYE OLABİLİRSİNİZ. GÖREN HERKESİN İLGİLENMESE BİLE BU KARDEŞİNİZE YARDIMDA BULUNMAK İÇİN 30 SANİYE AYIRIP BİR HESAP AÇMASINI RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN BOL KAZANÇLAR...

    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=592082

    YanıtlaSil
  5. Merhaba.Türkiyede yeni cıkan bir yasandan dolayı oluşan bir pazar ve bu pazarı fark eden iki büyük firmanın birleşerek kurdugu ücretsiz kazanc sistemi inceleyip dönüş yaparsanız sevinirim: https://www.pozitifsistem.com/?lnk=8af546b6-24f5-4235-ac7f-47c1c40a0434

    YanıtlaSil
  6. https://netlioo.com/register internetten para kazanmak isteyenler deneyebilir. Davetiye kodu=1992

    YanıtlaSil
  7. ben bitanesine üyeyim . gayet güzel kazanç veriyor

    www.turquoispanel.com

    Turkey denen sekmeden kayıt olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  8. Açıklamayı sonuna kadar okumanız önemle tavsiye olunur.

    Anketlio Üyeleri | Anket Doldurarak Para Kazan – Anketli ile Anket Doldurarak Para Kazanmak İsteyenlere Destek Sitesi http://anketlio.org/

    Arkadaşlar öncelikle bu video yu sonuna kadar izlemelisiniz. Yok bu kadar basit ve oturdugun yerden boyle kazanc sağlayan is. Para lazim bu para bana yetmio diyen arkadaslar. İZLEYİN! !

    sorunuz olursa, üye olmak isteyen arkadaşlar olursa mail adresimden ulasabilir. omeraktas_23@hotmail.com

    0003997 referans numarası ile sisteme dahil olmak isteyenler sisteme dahil olabilir.

    ister ücretsiz üyelikle sadece anket doldurarak kazanın isterseniz GOLD üyelikle sisteme çevrenizi ve diğer insanları online olarak davet ederek davet usulü ile sistemsel getiri sağlayın.Üyelerinizin doldurduğu anketlerden de para kazanabilir.Ayrıca reklam geliri vb. kazançlarınız da bulunmaktadır.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Sadece 10 Dakikanızı Ayırarak Dolduracağınız Bir Anket Başına 25$ Para Kazanabilirsiniz.

    Anket Listesi Eğitim Paketi sayesinde bu işi yapabilmeniz için gereken her şeyi öğreneceksiniz. Eğitimlerin tamamı resimli ve örnekli bir şekilde anlatılmaktadır.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?680_97462_=&ref=anketr

    YanıtlaSil
  11. Yeni açılmış bir site. Kazanç oranı oldukça yüksek. Bilindik sistemlerden çok farklı. Site yasal olarak kurulmuş vergisini ödeyen bir firma. Gelecek vadeden bir proje. İlk üyelerden olun. Kazancınız bol olsun...

    http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=mkose25

    YanıtlaSil
  12. Anket doldur para kazan hakkında bir çok bilgiye bu makaleden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı