IYI BLOG


       Bir çoğumuz bir hevesle sitemizi açıp yazmaya başlıyoruz.Herkes yazdıklarının, paylaştıklarının birçok kitle tarafından görülmesini  beğenilmesini istiyor.Ama gelin görünki maalesef  sitelere günde 1000 ziyaretci çekmek öyle pat diye olmuyor.Bu iş titiz bir şekilde çalışmak gerektiriyor.
      Bence sitenizi hazırlarken önce şöyle sorulara  cevap arayın: Ben ziyaretçi olsam bu siteyi takip eder miyim?  Ben bu yazıyı okur muyum? Bu siteyi tekrar ziyaret edermiyim... Eğer yanıtınız hayırsa siteyi kendiniz beğenene kadar uğraşın. Yanıtınız evet ise size tavsiye verebilecek kişilerin görüşüne danışın.Tasarımınıza da bu şekilde özen gösterin iyi tasarım ziyaretçileri sitede tutar.      
        Tasarımınız hem iyi görünsün hem de basit ve kullanışlı olsun. Sitenizin yükselmesi ziyaretçilerin faydalı bulması ile orantılı yükselir. Bu yüzden içerik belki de en önemlisidir. İçetiği güncel tutamalısınız. Unutmayın her gün hatta iki günde bir yazı eklemeniz bir günde yirmi yazı ekleyip bir ay bir şey yazmamaktan  çok daha iyidir.




1 yorum :

  1. Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada: http://www.umys.org/?ref=selim21

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı