SATIŞ ORTAKLIĞI ve AVANTAJLARI



     Satış ortaklığı ( Affiliate Marketing ) sistemi internet üzerinden para kazanma yolları içinden en kesin olanıdır ve oldukça basit bir temel yapı üzerine kurulmuştur. Sadece Türkiye'de değil dünya üzerinde internetten para kazanan insanların büyük kısmı bu yolu kullanmaktadır.Şimdi size satış ortaklığı sisteminin işleyiş şeklini daha detaylıca anlatalım:

     Satış ortaklığında internet üzerinde satılan bir ürüne aracılık yaparsınız eğer bu ürün sizin aracılığınız ile satılırsa bu ürün üzerinden belli miktarda komisyon alırsınız. Yani bu sistemde para kazanmak için kendi ürününüzü pazarlamanıza gerek yoktur. Aklınıza gelen bir çok şeyi bu yöntemle pazarlayabilirsiniz ( giyim, kozmetik, mobilya, uçak bileti, digital setler elektronik, bitkisel malzeme...) ayrıca çok tanındık firmalarla iş birliği yapabilirsiniz.

Satış ortaklığının tercih edilme nedenlerinin birkaçını sıralayalım:



- Sistem kolay işler, ürün sahibi olmana gerek yoktur.

- Herhangi bir masrafın olmaz,

-Alıcıyı ve satıcıyı tanımazsınız,

-Çok yüksek komisyon veren ürünler vardır.

-Kazanacağınız paranın kotası yoktur. Sizin aracılığınızla ne kadar ürün satılırsa o kadar kazanırsınız.

- Bilgisayar başında saatlerce uğraşmanıza gerek yoktur. Siz uyurken bile sizin paylaştığınız link (bu linkte satış ortağının sadece kendine ait bir kodu  vardır) ile satılan üründen para kazanırsınız

-Satış ortağı olmak için teknik bir bilgiye ihtiyaç yoktur.


Yapmanız  gereken sizi aracılık yapacağınız firmalarla buluşturacak sitelere kayıt olmaktır. Bu iş için yeni başlayanlar için Türkçe ve basit olmasından dolayı XTicaret'i   öneriyorum.


BURADAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ




şunları da okuyabilirsiniz:

XTİCARET HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER 

XTİCARET Mİ YOKSA CLİCKBANK MI?

8 yorum :

  1. Para Tube Sistemi İle Google ve Youtubedan Para Kazanma
    Dünyanın en popüler arama motoru GOOGLE’ı ve en fazla kullanılan video sitesi YOUTUBE’u kullanarak PARA TUBE SİSTEMİ ile sayfanızı birkaç saat içinde birinci sayfaya çıkaracak ve hemen para kazanmaya başlayabileceksiniz!
    ÜSTELİK ÖMÜR BOYU SÜRECEK SÜREKLİ BİR KAZANÇ!
    NASIL MI?
    BURAYA TIKLAYIN,http://goo.gl/NZUOZZ

    YanıtlaSil
  2. Para Tube Sistemi İle Google ve Youtubedan Para Kazanma
    Dünyanın en popüler arama motoru GOOGLE’ı ve en fazla kullanılan video sitesi YOUTUBE’u kullanarak PARA TUBE SİSTEMİ ile sayfanızı birkaç saat içinde birinci sayfaya çıkaracak ve hemen para kazanmaya başlayabileceksiniz!
    ÜSTELİK ÖMÜR BOYU SÜRECEK SÜREKLİ BİR KAZANÇ!
    NASIL MI?
    BURAYA TIKLAYIN,http://goo.gl/NZUOZZ

    YanıtlaSil
  3. Satış ortaklığında başarılı olabilmek için öncelikle seoyu bilmek gerekir onu da şu linkten http://ileriseoteknikleri.com/ öğrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. 50 Dolara Token Satın al, aldığın her token başına 600 günde 300 Dolar kazanç sağla, Ekip yapmak isterseniz 1 ve 2 ekip arkadaşlarınızdan %12 şer Dolar kazanç sağla, Her ay farklı bonuslar ile hedef 1000 Tokene ulaşıp ayda 7,500 Dolar'lık bir kazanca sahip olabilirsiniz.İş Detayları için Özelden Yazabilirsiniz.
    Ekibimize katılmak isterseniz linkten bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

    https://getmyads.com/r/261417

    VİDEOYU İZLEYİNİZ: https://www.youtube.com/watch?v=0P_eDnUaGl8

    https://www.facebook.com/getmyadsgmaturkey/


    0543 508 02 32

    YanıtlaSil
  5. Bende aynı temayı kullanıyorum.. Aşağıdaki sayaç kodunu sizden alabilir miyim yardımcı olur musunuz?

    https://bebekanasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Sistem aslında hiç sanmadığınız kadar çok basit, jeton alıp oynanan bir sistem. Jetonu aldınız diyelim oyunda adı starcoin, 1 starcoinin tanesi ise 50 euro. Starcoin'in Ömrü ise 500 gün ve günlük kazanç getiriyor. Günlük kazancının getirisi %0,50 ile %1,26 arasında değişmekte. Kazanç getirisi 1 in altına düşmüyor denebilir, tavan yaptığı zamanlar ise dünya kupası gibi maçların olduğu zamanlar. Bu zamanlarda %1,26 gibi zirve rakamda oluyor getirisi, ve emin olun elinizi kolunuzu sallaya sallaya kazanıyorsunuz tabiri caizse. Reklamın bol olduğu zamanlar misal verelim 100 tl kazandınız, 50 tlsini direk cebinize kar olarak koyup, kalan 50 tl yide yatırıyorsunuz. Bu şekilde kazancınız katlandıkça katlanıyor, ödemeler 24 saat içerisinde de ödeniyor.Ne kazanırsanız kazanın bu sitenin sizin kazandığınızda gözü yok kazandığınız miktar kuruşu kuruşuna sizin. Ödemeler manuel bir şekilde ödeniyor ve bana kalırsa bu yoğunlukta manuel bir sistemle 1 gün içerisinde ödemek , kullanıcılarına sundukları en güzel imkanlardan biri.

    https://goo.gl/7VOSYO

    Detaylı videolu tanıtım;

    https://www.youtube.com/watch?v=smjgQRSxGPQ

    YanıtlaSil
  7. Herkese merhaba, ben Kurgan Şehrinde yaşayan Adrik Vadim, hepinizle burada Bay Benjamin'in 15.000.000,00 Ruble kredi ile bana nasıl yardımcı olduğunu paylaşmak istiyorum. Sadece geçimimi sağlamak için kurgan'da birkaç otel var ama talihsiz hala kira ödemekte zorluk çekiyordum ama şimdi kendi bakımımda çalışan 5 işçi ile kendi işimde olduğum için Tanrı'ya şükür. Sadece finansal özgürlük arıyorsanız, aşağıdaki bu e-posta ve uygulama numarasıyla birlikte Bay Benjamin ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı